Náš kód: P20096

Řetězová sada EK ADVANCED EK + JT se zlatým řetězem řady ZVX3 -doporučená

Řetězová sada - Řetěz EK, řada ZVX3, těsněný NX-kroužkem. Ocelové kolečko a rozeta JT. Více informací
5 727 Kč Včetně DPH
4 733 Kč Bez DPH
Na centrálním skladu v ČR , u vás do 04. 04.
+ -
(ks)

Porovnat

Zařazeno v kategoriích:     Řetězové sady EK a JT - modifikace

Popis a parametry

Řetěz 520 ZVX3   

V kategorii těch nejvíc nejlepších řetězů v rozměru 520 napříč trhem je tohle nejpevnější, nejtužší řetěz, zároveň s nejkvalitnějším těsněním (NX kroužek). Tudíž i nejdéle vydrží. Jako jediný má navíc ZST.

Typické motorky: Kawasaki Z800, Ducati Monster 900, Honda NC 750, Suzuki DL 1000 V-strom, závodní superbiky s přestavbou na rozměr řetězu 520.

 

Řada ZVX   

To nejlepší, co si můžete koupit na trhu. Je nejpevnější, nejtužší, nejdéle vydrží, a je i většinou nejlehčí (vždy se trochu liší vlastnosti podle rozměru). Tohle je prostě úplně jiná liga jak z pohledu použitých materiálů, tak technologií. Má například NX-kroužek, který sám o sobě prodlužuje životnost o dalších 15% oproti QX-kroužku. Technologie ZST je tady samozřejmě samozřejmost. Celkově pak vydrží až o 20% déle než MVXZ. Oceníte zvlášť pokud jezdíte pořádný, silný stroj, protože tenhle řetěz můžete dát na motorky až do objemu 1400 ccm. Dělá se v tradičních rozměrech, 520, 525 a 530.

 

Informace o výrobci řetězů - EK

Řetězy EK vyrábí japonská firma Enuma Chain již od druhé světové války. Ano, takhle dlouho. Ke všemu, co dělají, přistupují s pověstnou japonskou precizností a zároveň nepřestávají inovovat. Přišli například jako první s těsněním řetězu O-kroužkem, který prodlužuje životnost řetězu až o 50 % oproti netěsněnému řetězu. Poměrně novinkou je i technologie ZST. Díky ní nemusíte opakovaně napínat řetěz během záběhu = cca prvního tisíce kilometrů.

Je to jediný výrobce řetězů, který vyhověl přísným nárokům stroje Kawasaki H2R.    

EK řetězy používají profesionální závodní týmy na celém světě od MotoGP, MXGP, přes Rallye Dakar, AMA, ADAC MX Masters, až po Drag racing či Road racing.

Navíc si můžete vybírat ze spousty barevných provedení.

 

Ocelová kolečka a rozety JT

Ocelové rozety vyrábí JT pouze z té nej C49 vysokouhlíkové oceli a přední kola jsou z chrommolybdenové oceli.

 

Informace o výrobci řetězových kol - JT sprockets

JT Sprockets je leader na trhu s kolečky a rozetami, který prodává více zboží než všichni ostatní výrobci dohromady. Má k tomu moderní továrnu plnou CNC strojů, které zpracovávají ty top materiály, jaké se používají. A mají jich hodně. Prakticky na jakoukoli motorku či čtyřkolku.

Výrobce EK + JT
Počet článků řetězu 112
Originální počet zubů ANO
Řetězová rozeta JTR 703-40
Řetěz 520 ZVX3
Řetězové kolečko JTF 705-16
Originální počet článků řetězu 108
Typ spojky EK řetězu Nýtovací MLJ
ZST technologie jako standard EK řetězu ANO
Náš kód: P20096
0 produktů k porovnání PorovnáváníZobrazit porovnávání